Tilaustaide

Jos olet valmis nostamaan kotisi tai yrityksesi tilat seuraavalle tasolle, ota yhteyttä ja katsotaan, minkälainen maalaus sopisi toivomaasi kohteeseen.

 

Tilausteosta varten tarvitsen taulun koko- ja väritoiveen. Voit myös kertoa, mikäli jossakin aikaisemmassa maalauksessani on elementtejä, joita toivoisit tilaustyösi sisältävän. Toivoisin myös, että voisit lähettää minulle valokuvan tai -kuvia tilasta, jonne valmis teos ripustetaan.

 

Tilaustöiden toimitusaika vaihtelee kolmen ja neljän viikon välillä. Tilaustyön valmistuessa asiakkaan on mahdollista esittää muutos- ja korjaustoiveita ennen teoksen lopullista viimeistelyä. Mikäli asiakas ei ole lopputulokseen tyytyväinen, teos vapautuu vapaaseen myyntiin.

 

Toimitan teokset postin kautta, mutta maalauksen voi halutessa noutaa myös Vantaalta. Asiakas maksaa postimaksun. Pakkaan teokset hyvin, mutta en ole vastuussa postin mahdollisista kuljetusvirheistä.

 

Kaikissa yli 300€ maksavissa tauluissa on asiakkaalle kuluton ja koroton osamaksumahdollisuus. Mikäli haluat maksaa teoksen osissa, mainitsethan toiveestasi erikseen ostopäätöksen yhteydessä.